Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Î.S.„Poșta Moldovei” a deschis încă două oficii poștale

27 Octombrie 2017
27 octombrie 2017 - Î.S. „Poșta Moldovei” a deschis încă două oficii poștale moderne la Fălești, în satul Răuțel și satul Catranîc. Deschiderea oficială a avut loc vineri, 27 octombrie în satul Răuțel în Oficiul Poștal MD-5945 și în satul Catranîc Oficiul Poștal MD-5915.
 
La fel ca și alte oficii poștale, MD-5945 s. Răuțel a fost renovat și dotat cu tehnică de calcul modernă, în conformitate cu necesitățile populației și cu ultimele tendințe de design. Totodată, echipamentul modern cu care a fost dotată instituția va simplifica munca angajaţilor, dar și nemijlocit a clienților. Pentru locuitorii s. Catranîc a fost sărbătoare dublă, pe lângă Hramul satului, care a împlinit 400 de ani de la fondare, s-a deschis în premieră încă un Oficiu Poștal MD-5915. Astfel locuitorii vor putea să beneficieze de serviciile poștei: servicii poștale, încasarea plăților, plata pensiilor, transferuri de bani, eliberarea mijloacelor bănești, etc.
 
La eveniment au fost prezenți Directorul General al Î.S. „Poșta Moldovei”, Serghei Nastas; alături de Președintele Federației Sindicatelor din Comunicații, Ion Pîrgaru; Președintele raionului Fălești, Iraida Bînzari; Directorul Centrului de Poștă Bălți, Vasile Guțu; primarul s.Catranîc, Mihail Popovici și primarul s. Răuțel, Tudor Istrati.
 
Directorul General al Î.S. „Poșta Moldovei”, Serghei Nastas a ținut să-i felicite pe locuitorii satelor Catranîc și Răuțel: „Deschiderea unui număr tot mai mare de oficii poștale și renovarea acestora reprezintă un pas important de modernizare. Odată cu creșterea oficiilor poștale din toată republica reușim să satisfacem necesităţile clientelei prin dezvoltarea infrastructurii Î.S.”Poşta Moldovei” şi transformarea acesteia într-o întreprindere prosperă cu norme înalte de calitate”. Spre final, domnul Nastas a felicitat întregul colectiv al Oficiilor Poștale din s. Catranîc și s.Răuțel, dorindu-le realizări frumoase în activitatea profesională, dar și atragerea mai multor clienți fideli.
 
Locuitorii satelor şi-au exprimat mulţumire administrației Întreprinderii de Stat „Poşta Moldovei”, cât şi administraţiei Centrului de Poştă Fălești, pentru susţinerea şi implicarea în realizarea acestui proiect de necesitate vitală pentru comunitate.
 
Unul din principalele obiective ale Î.S.„Poşta Moldovei” este asigurarea prestării serviciilor poştale de calitate, cu o cultură de deservire înaltă și la preţuri accesibile. Acest fapt fiind posibil prin ridicarea nivelului de calificare şi profesionalism al salariaţilor, amenajarea şi modernizarea oficiilor poştale, dar și crearea condiţiilor de muncă în conformitate cu cerinţele standardelor internaţionale.