Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Ziua Abonatului, ediția 2018

8 Decembrie 2017
În toate subdiviziunile poştale din Republica Moldova se desfăşoară astăzi, 8 decembrie, Ziua Abonatului. Evenimentul este organizat anual de către Întreprinderea de Stat „Poşta Moldovei”, în colaborare cu partenerii săi din presa scrisă.
 
Menţionăm că, Î. S. „Poşta Moldovei” colaborează cu aproximativ 160 redacţii republicane, care includ în "Catalogul ziarelor şi revistelor 2018" circa 400 indici ai ediţiilor periodice.
 
Anual, Î.S. „Poşta Moldovei” tipăreşte „Catalogul ziarelor şi revistelor” special pentru Ziua Abonatului, care include peste 150 indici ai ediţiilor periodice cu preţ de abonare redus, oferit de către redacţii de comun cu Î.S. „Poşta Moldovei”.
 
Pe lângă publicaţii din Republica Moldova, catalogul propune spre abonare şi ediţii periodice de peste hotare.
 
Tradiţional, acţiunea se desfăşoară la fiecare sfârşit de an, când doritorii de a perfecta abonarea la ziare şi reviste pot beneficia de reduceri oferite de redacţii între 5% și 25%, care sunt incluse în catalogul tipărit special pentru Ziua Abonatului. Reducerile oferite sunt importante îndeosebi pensionarilor și persoanelor cu dizabilităţi, care, de obicei, sunt abonaţi fideli ai presei periodice.
 
„Ziua Abonatului” este organizată al 15-lea an consecutiv în toate oficiile poștale din țară, cu scopul de a informa cetățenii despre edițiile periodice existente și a stimula abonarea şi vânzările de presă scrisă. Evenimentul este organizat în colaborare cu editorii de presă din Republica Moldova. Lunar, întreprinderea livrează peste 814 462 de ziare și reviste.
 
Pe parcursul zilei, serviciul va fi accesibil în toate oficiile poştale din ţară.