Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Un nou oficiu poștal renovat în satul Căpriana

22 Decembrie 2017
Pornind de la planurile de  modernizare a unui număr tot mai mare de oficii poștale din țară, ÎS„Poșta Moldovei” realizează cu succes obiectivele pentru anul curent.  Astfel, încă un oficiu poștal a fost renovat în satul Căpriana, raionul Strășeni.
 
După o reparație capitală, astăzi, își reîncepe activitatea oficiul poștal MD-3712 din satul Căpriana, r-nul Strășeni. La fel ca și alte oficii poștale, acesta a fost renovat și dotat cu tehnică de calcul modernă, în conformitate cu necesitățile populației.
 
Cu această ocazie, a fost organizat un eveniment de deschidere, la care au fost prezenți prim-directorul general adjunct al întreprinderii Ruslan Chitoroagă, primarul satului Căpriana, Ion Scutaru și șefa oficiului poștal MD-3712, Simin Maria.
 
În cadrul evenimentului, prim-directorul general adjunct al Î.S. „Poșta Moldovei” a subliniat faptul că renovarea oficiilor poștale este strict necesară în cadrul unei întreprinderi care trece printr-un progres vizibil: „Renovarea OP Căpriana este încă o performanță de care ne bucurăm enorm. Ne dorim să fim cât mai aproape de clienții noștri și de aceea nu ne oprim aici, ci continuăm dezvoltarea întreprinderii prin oferirea unui spectru variat de servicii. Persoanelor, care activează în acest oficiu poștal le doresc succes și să aibă cât mai mulți clienți, pe care să îi deservească cu drag”.
 
Primarul satului Căpriana, Ion Scutaru, și-a exprimat recunoștința pentru contribuția Î.S. „Poșta Moldovei”: „Mulțumim administrației "Poștei Moldovei" pentru acest cadou în ajunul sărbătorilor de iarnă. Renovarea acestui oficiu poștal va facilita accesul locuitorilor satului Căpriana la serviciile poștale. Felicitări, de astăzi veți putea primi salarii, pensii și indemnizații la timp.”
 
Cu un cuvânt de mulțumire s-a adresat șefa oficiului poștal: „Ținem să mulțumim din tot sufletul administrația Î.S.„Poșta Moldovei” pentru renovarea acestui oficiu. De astăzi, condițiile de muncă ale salariaților noștri vor fi la nivel, respectiv și deservirea va fi calitativă, iar clienții vor fi mulțumiți”, a menționat Maria Simin.
 
Menționăm, că printre principalele obiective ale Î.S. „Poşta Moldovei" se numără asigurarea prestării serviciilor poştale de calitate, deservirea la nivel și preţuri accesibile.