Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Deschiderea Casei Principale - încă un obiectiv realizat

2 Martie 2018
Astăzi, în incinta Întreprinderii de Stat ”Poșta Moldovei” a avut loc evenimentul de inaugurare a unei subdiviziuni extrem de importante - Casa Principală. În incinta Casei Principale au fost executate lucrări de reparație capitală cu scopul de a ridica nivelul de securizare și de a crea condiții corespunzătoare standardelor europene pentru toți angajații subdiviziunii.
 
Peste 40 de angajați, încasatori, operatori și casieri sunt cei care vor beneficia pe deplin de această schimbare. Astfel, Casa Principală de pe str. Bulgară 39 a fost dotată cu pază tehnică, sistem antiincendiu și alarmă, care funcționează 24/24, pentru a permite efectuarea tuturor tipurilor de încasări, transportare a mijloacelor băneşti şi altor valori în mod calificat.
 
În cuvântul său de felicitare, directorul Î.S. „Poșta Moldovei”, Serghei Nastas, a menționat: „Această subdiviziune a trecut prin schimbări majore, începând cu dotarea unităților de transport și executarea lucrărilor de reparație capitală. Acum, sunt create condiții corespunzătoare de muncă, deoarece s-a schimbat inclusiv și procesul tehnologic al activității subdiviziunii. Noi suntem alături de angajații, clienții și partenerii noștri. Vă felicit și vă doresc succese”.
 
Astfel, pentru o mai bună organizare și pentru a spori eficiența serviciilor prestate, „Poșta Moldovei” continuă și în anul 2018 realizarea planului de dezvoltare al întreprinderii. Prin plan de dezvoltare, Î.S. „Poșta Moldovei” și-a stabilit obiective de asigurare a condițiilor optimale pentru desfășurarea activității angajaților săi și deservire calitativă a clienților.
 
Directorul Centrelor de Poștă Bălți, Fălești și Glodeni, Vasile Guțu a menționat că se bucură nespus de mult pentru colegii săi de la Chișinău. „Toate aceste schimbări se fac pentru a simplifica condițiile de muncă ale angajaților noștri. Fiecare renovare și deschidere bucură și demonstrează că toți cei care activează în această întreprindere contribuie la nivelul calității serviciilor prestate și la nivelul de credibilitate manifestat de către partenerii noștri”.
 
„Mulțumim pentru crearea condițiilor excelente de muncă. Datorită acestei renovări, va fi asigurat confortul și securitatea necesară pentru a îndeplini calitativ atribuțiile de funcție”, a declarat Șefa Casei Principale, Elena Barbuța. Suntem conştienţi de nevoile angajaților și clienților noştri. De aceea, putem spune că „Poşta Moldovei” este stabilă, cu perspective din ce în ce mai conturate pentru dezvoltare, cu ajutorul cărora putem face în continuare schimbări pozitive în sistemul poștal. „Poșta Moldovei” depune eforturi constante pentru a menţine această întreprindere performantă, prin crearea condiţiilor de muncă în conformitate cu cerinţele standardelor internaţionale.