Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

„POSTCROSSING Republica Moldova – România” la cea de-a II-a ediție

23 Iunie 2018
Astăzi, 23 iunie 2018, ÎS „Poșta Moldovei” a organizat întâlnirea cu genericul „POSTCROSSING Republica Moldova – România”. Evenimentul a avut loc în sediul central al întreprinderii și a avut menirea de a uni iubitorii mărcilor poștale: postcrosseri din Republica Moldova și România, numeroși filateliști.
 
Cetățeni din Moldova, România și Marea Britanie s-au întâlnit pentru a împărtăși pasiunea pentru filatelie. Totodată, aceștia au avut posibilitatea de a face schimb de idei, gânduri și impresii în scris, prin intermediul cărților poștale. Deasemenea, cei prezenți la eveniment au adus mulțumiri la adresa ÎS ”Poșta Moldovei”: „Datorită celor care se ocupă de postcrossing, Moldova a devenit cunoscută mai bine peste hotarele țării”, a menționat un participant.
 
În cadrul evenimentului a avut loc și prezentarea ștampilei poștale speciale, dar și a noului timbru consacrat Postcrossing-ului, realizat de ”Poșta Moldovei”. ”Este o zi importantă nu doar pentru ”Poșta Moldovei”, ci și pentru Republica Moldova, deoarece de astăzi punem în circulație o ștampilă cu obliterare specială consacrată întâlnirii postcrosserilor din Moldova și România”, a adăugat Victoria Tănase.
 
Amintim că „Întâlnirea POSTCROSSING Republica Moldova – România”  s-a aflat la cea de-a II-a ediție. Scopul acesteia a fost împărtășirea a noi experiențe, comunicarea cu filateliștii din alte țări și schimbul piese filatelice.