Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Un nou director în fruntea centrului de poștă Ialoveni

29 Iunie 2018
Centrul de poștă Ialoveni are un nou director. Acesta este Ghenadie Erimia, care a fost investit în funcție astăzi de către directorul general al Î.S. „Poșta Moldovei”, Serghei Nastas.
 
La eveniment a fost prezent președintele raionului Ialoveni, Carmanu Lilian, directorul general adjunct al Î.S. „Poșta Moldovei”, Liviu Bobeică, șeful direcției logistică, Veaceslav Dragot și șefa direcției marketing și vânzări, Elena Ganciucova.
 
În cadrul ședinței de lucru, directorul general, Serghei Nastas a menționat că este sigur că Ghenadie Erimia își va asuma responsabilitatea de conducere și va îndruma coletivul centrului de poștă Ialoveni spre noi performanțe: „CP Ialoveni are nevoie de un nou director, capabil și dornic să-și pună în practică cunoștințele pentru a obține noi performanțe. Vă doresc succes în realizarea sarcinilor ce stau în faţa Dvs”.
 
Prezent la eveniment, directorul general adjunct al Î.S. „Poșta Moldovei”, Liviu Bobeică i-a urat succes noului director, dorindu-i realizări cât mai mari și proiecte de succes.