Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Un nou sediu renovat pentru lucrătorii oficiului poștal din Strășeni

13 Iulie 2018
Renovat și dotat cu tehnică modernă, așa arată astăzi oficiul poștal MD-3702 din raionul Strășeni. Atât fațada cât și interiorul sediului au căpătat un nou aspect.
 
Evenimentul a demarat cu discursul rostit de către directorul general adjunct al Întreprinderii de Stat "Poșta Moldovei”, Liviu Bobeică. Acesta a afirmat: „Azi este sărbătoare pentru întreg colectivul oficiului poștal MD-3102. Vreau să aduc mulțumiri tuturor celor care au participat la procesul de renovare. Vă doresc noi forțe și clienți fideli.” Totodată, Liviu Bobeică a menționat că  "Poşta Moldovei" continuă să se dezvolte. „Strategia de extindere adoptată pentru anul 2018 a permis instituției atât modernizarea rețelei de oficii poștale, cât și mărirea numărului acestora. Continuăm să modernizăm oficiile și să venim cu noi servicii pentru clienți. Toate aceste schimbări demonstrează că Poșta Moldovei tinde să crească și să aducă inovații.”
 
Prezentă la eveniment, șefa Serviciul Operațional Strășeni, Zinaida Țurcan, a mulțumit pentru noul sediu, care a fost dotat cu echipament de ultimă generaţie pentru deservirea rapidă și calitativă a clienților. „Suntem mândri că acum vom reuși să oferim beneficiarilor noștri tot ce este mai bun. Totodată, redeschiderea acestui oficiu este și o frumoasă provocare pentru noi, deoarece vom fi mult mai responsabili pentru lucrul pe care urmează să-l realizăm. Din numele angajaților spun mulțumesc administrației Poșta Moldovei pentru sediul renovat.”
 
La eveniment a participat și reprezentantul autorităților locale, președindetele raionului Srășeni: „Sunt onorat să particip la acest eveniment. Astăzi cu siguranța ne putem lăuda cu succesele noastre remarcabile. Mulțumim, ”Poșta Moldovei”, pentru colaborare”, a menționat Mihail Popa.
 
Renovările au fost marcate și de către angajații oficiului poștal Strășeni. ”Renovarea oficiului poștal va contribui la continuarea sporirii calității serviciului prestat. Aducem mulțumiri administrației pentru noul oficiu”, a relatat șefa oficiului poștal.
 
Pentru accesibilitatea serviciilor, ”Poșta Moldovei” continuă intensiv implementarea proiectuuil de extindere națională, fiind, astfel, tot mai aproape de locuitorii Republicii Moldova.