Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Î.S. „Poșta Moldovei” a renovat subdiviziunea din satul Cobusca Veche, Anenii Noi

22 August 2018
Poșta Moldovei tinde să-și mărească încontinuu rețeaua subdiviziunilor și să ofere clienților produse și servicii poștale calitative, prestate în condiții de maxim confort. Astfel, astăzi a avut loc inaugurarea oficială a unui nou oficiu poștal în satul Cobusca Veche, raionul Anenii Noi.
 
La fel ca și alte oficii poștale, MD-6518 a fost renovat și dotat cu tehnică de calcul modernă, în conformitate cu necesitățile populației și cu ultimele tendințe de design. Totodată, echipamentul modern, cu care a fost dotată instituția, va simplifica munca angajaţilor, dar și nemijlocit a clienților.
 
La eveniment au fost prezenți reprezentanții administrației, reprezentanții autorităților locale, voluntari din Gana, Albania, Turcia și desigur clienți fideli ai Î.S. „Poșta Moldovei”.
 
„Sper că vom reuși în continuare să extindem rețeaua poștală, să renovăm cât mai multe oficii poștale, să îmbunătățim calitatea serviciilor acordate clienților și să consolidăm un parteneriat frumos între echipe. Ne dorim ca orice oficiu poștal să arate precum acesta.”, a spus directorul general adjunct al Î.S. „Poșta Moldovei”, Liviu Bobeică.
 
Directoarea Centrului de poștă Anenii Noi, Marina Colosova, a subliniat că darea în exploatare a acestui oficiu poștal reprezintă un motiv de mândrie: „Timpul cere schimbări mari, de aceea pentru noi a fost important să oferim angajaților condiții de muncă demne. Sper ca acest edificiu, să înfrumusețeze satul Cobusca Veche. Succese și felicitări!”.
 
Și angajații întreprinderii sunt mulțumiți de inaugurarea noului oficiu poștal, în special pentru condițiile noi de muncă. „Este un pas spre viitor. Este destul de bine, în special pentru cetățeni. Sunt mândră că lucrez în această instituție”, a adăugat șefa oficiului poștal Olesea Cîrlig.
 
Locuitorii satului au mulțumit administrația Întreprinderii de Stat „Poşta Moldovei” pentru susţinerea şi implicarea în realizarea acestui proiect. Astfel, începând de astăzi, locuitorii satului Cobusca Veche vor putea beneficia de o gamă largă de produse și servicii poștale și financiare.
 
Menționăm, că extinderea rețelei poștale se datorează necesității de a asigura o deservire rapidă și accesibilă clienților.