Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Î.S. „Poşta Moldovei” a deschis un nou oficiu poștal în satul Bocani, r-nul Fălești

28 Septembrie 2018
Î.S. „Poşta Moldovei” şi-a extins rețeaua teritorială cu încă un oficiu. Inaugurarea acestuia a avut loc astăzi, în satul Bocani, r-ul Fălești.
 
Cu această ocazie, „Poșta Moldovei” a organizat un eveniment de deschidere, la care au fost prezenți directorul general al Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei”, Serghei Nastas, președintele raionului Fălești, Bânzari Iraida, primarul satului Bocani, Grigore Dreglea, directorul Centrului de poștă Bălți, Vasile Guțu.
 
În discursul său, directorul general al Î.S. „Poşta Moldovei”, Serghei Nastas, a specificat că deschiderea noului oficiu poștal este o dovadă a faptului că întreprinderea se modernizează. Dl Serghei Nastas, a mai ținut să accentueze abilitatea ”Poștei Moldovei” de a se implica în noi proiecte profitabile întru dezvoltarea serviciilor și ridicarea lor la un nivel avansat: „Dezvoltarea infrastructurii Î.S.„Poşta Moldovei” şi transformarea acesteia într-o întreprindere prosperă oferă posibilitatea de a crea condiții bune de lucru pentru angajații oficiilor poștale și de a crește performanța și calitatea serviciilor poștale prestate”. Pe final, dl director general a felicitat colectivul Centrului de Poştă Bălți, și în special, pe dl. Vasile Guțu pentru munca depusă la realizarea obiectivelor generale ale întreprinderii, dorindu-le sănătate, noi realizări în activitatea profesională şi cît mai mulţi clienţi fideli.
 
Primarul satului Bocani, Grigore Dreglea, a felicitat locuitorii satului și a mulțumit întreprinderea pentru contribuția pe care a avut-o în această localitate: „Ne bucurăm mult că de astăzi avem încă un oficiu poștal în satul Bocani. Astfel, locuitorii vor putea beneficia de serviciile poștale cu ușurință”.
 
Atît locuitorii din Bocani, cât și angajații oficiului poștal au ținut să mulțumească conducerii Î.S. „Poșta Moldovei” pentru investiția făcută și pentru condițiile în care vor fi deserviți clienții noștri.
 
Menționăm, că OP-5912 a fost dotat cu tehnică de calcul modernă. Astfel, clienții vor putea să beneficieze în continuare de serviciile poștei: încasarea plăților, plata pensiilor, transferurile bănești, servicii poștale, eliberarea mijloacelor bănești, etc.