Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Oficiul poștal reînnoit din satul Pașcani a început să-și deservească clienții

9 Octombrie 2018
Sărbătoare dublă pentru Î.S. „Poșta Moldovei”: de Ziua Mondială a Poștei continuă mondernizarea rețelei poștale în toată țara. Astfel,  astăzi, 9 octombrie, Întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei a deschis larg ușile unui nou oficiu poștal în satul Pașcani, raionul Criuleni.
 
Noul oficiu pune la dispoziție o gamă largă de servicii pentru a facilita accesul tuturor persoanelor la soluții poștale de calitate. Potrivit directorului general adjunct, Liviu Bobeică, renovarea oficiilor poștale este o prioritate și are menirea de a oferi cetățenilor servicii de calitate: „Totul se face pentru confortul cetățenilor. Pentru noi e important să creăm acces ușor la serviciile poștale. Sper, să vă bucurați de noul oficiu și să deserviți în continuare calitativ locuitorii din Pașcani”. Totodată, reprezentantul administrației a ținut să felicite lucrătorii oficiului poștal: „Stimați colegi, vă felicit și cu ocazia zilei profesionale. Vă doresc spor la muncă și activitate fructuoasă  în domeniul care vă place și vă reprezintă”, a menționat Liviu Bobeică.
 
La inaugurarea oficiului poștal a fost prezent și directorul Centrului de poștă Criuleni, care a menționat schimbările pozitive ce au marcat ultimii ani: „În ultimii doi ani, în raionul Criuleni au fost deschise și renovate șapte oficii poștale. Să știți, că s-a muncit mult pentru aceste proiecte, iar oficiul poștal Pașcani a fost într-adevăr o necesitate pentru localitate. Felicitări!”, a adăugat Ion Grecu.
 
Noul oficiu poștal a fost dotat cu echipament de calcul modern, astfel fiind asigurate toate condițiile necesare nu doar pentru desfășurarea activității angajaților, dar și pentru comoditatea clienților. În noul oficiu, echipa este la dispoziția clienților pentru a-i ajuta să beneficieze de serviciile poștale de care au nevoie.
 
După reparație, încăperea a fost transformată într-un spațiu modern care oferă cetățenilor condiții la cel mai înalt nivel, lucru menționat de lucrătorii poștali care activează în OP: „Mulțumim tuturor celor, care au contribuit la deschiderea oficiului poștal. E important pentru noi să avem condiții bune de muncă pentru a deservi clienții”, a adăugat șefa oficiului poștal.
 
Pentru a crea acces ușor la serviciile poștale, Poșta Moldovei continuă să extindă la nivel național proiectul de deschidere și renovare a oficiilor poștale, fapt ce permite să fim tot mai aproape de toți locuitorii Republicii Moldova.