Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Cei mai buni lucrători poștali au fost premiați la Concursul Măiestriei Profesionale, ediția 2018

15 Octombrie 2018
12 octombrie 2018: peste 200 de lucrători poștali s-au reunit în cadrul Concursului Măiestriei Profesionale a Lucrătorului Poștal, ediția 2018. Evenimentul s-a desfășurat într-o atmosferă festivă, iar participanții au avut posibilitatea să-și testeze abilitățile profesionale pentru a fi desemnați în nominalizările „Cel mai bun șef poștal”, „Cel mai bun operator poștal” și „Cel mai bun poștaș”.
 
Întreg evenimentul aniversar al Î.S. „Poșta Moldovei” a fost guvernat de valorile fundamentale ale companiei: spiritul de echipă, inovația, responsabilitate și profesionalism.
 
Prezent la deschiderea oficială a concursului, directorul general al Î.S. „Poșta Moldovei” și-a început discursul prin a saluta publicul și a felicita solemn toți colegii: „În cei 25 de ani de prezenţă în Moldova, 5 dintre care îi sunt parte și eu, „Poșta Moldovei” a demonstrat că poate avea creştere susţinută, performanţă şi o conduită respectată. Însă, puține ar fi fost posibile fără spiritul de echipă, care este punctul-cheie al eficienței și entuziasmului nostru. Ne-am adunat aici pentru a marca trei sărbători importante pentru noi toți: 25 de ani de activitate, Ziua Mondială a Lucrătorului Poștal și ,desigur, Concursul Măiestriei Profesionale a Lucrătorului Poștal. Așadar, vă doresc succese și să câștige cel mai bun!”, a adăugat Serghei Nastas.
 
Deoarece evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Federația Sindicatelor din Comunicații, la eveniment a fost prezent și președintele federației Ion Pârgaru, care a subliniat: „A devenit deja tradiţie să organizăm în fiecare an Concursul Măiestriei Profesionale. Scopul acestuia e instruirea, promovarea, mobilizarea lucrătorilor poștali la participarea activă în cadrul activităților de testare profesională, care, la rândul lor au menirea de a le fortifica cunoștințele și a încuraja concurența loială”.
 
Momentul culminant al evenimentului a fost concertul festiv, la care au evoluat interpreți autohtoni, precum Zinaida Julea, acompaniată de Orchestra fraților Advahov, Nelly Ciobanu și Gabriel Nebunu. Artiștii au fost întâmpinați călduros de public, lucrătorii poștali unindu-se într-o horă mare.
 
În urma totalizării rezultatelor finale a Concursului Măiestriei Profesionale, participanți din toată republica au primit diplome și premii, după cum urmează nominalizările:
 
 
Cel mai bun şef al oficiului poştal:
 
Locul I: șef OP-6526, s. Mereni, CP Anenii Noi, Condrea Rodica;
Locul II: șef OP-4838, s. Slobozia-Dușca, CP Criuleni, Vădeanu Lilia;
Locul III: șef OP-2044, mun. Chișinău, Pîslaru Cristina;
 
Mențiune:
șef OP-4404, CP Călărași, Olari Viorica;
șef OP-7126, s. Lipnic, CP Ocnița, Bularga Maria;
șef OP-4129 s. Selemet, CP Cimișlia, Botnaru Ludmila;
 
 
Cel mai bun operator poştal al oficiului:
 
Locul I: operator poștal OP-2060, mun. Chișinău, Roșca Ana-Maria;
Locul II : operator poștal OP-3446, OP s. Sărata Galbenă, CP Hîncești, Vizitiu Ala;
Locul III: operator poștal OP-7301, CP Cantemir, Badanau Ana;
 
Mențiune
operator poștal OP-6512 s. Bulcoaca, CP Anenii Noi, Donciu Tatiana;
operator poștal OP-4601, CP Edineț, Fortuneac Marina;
operator poștal OP-6201, CP Sângerei, Moraru Natalia;
 
 
Cel mai bun poştaş al oficiului poștal:
 
Locul I: poștaș OP-6536 s. Todirești, CP Anenii Noi, Ceban Svetlana;
Locul II: poștaș OP-7322 s. Coștangalia, CP Cantemir, Scoc Anna;
Locul III: poștaș OP-4301, CP Căușeni, Donțu Ana;
 
Mențiune
poștaș OP-4404, CP Călărași, Jomir Svetlana;
poștaș OP-2075, Chișinău, Sincenco Elena;
poștaș OP-5142 s. Visoca, CP Soroca, Catlabuga Viorica.
 
 
Învingătorilor concursului le-au fost înmânate diplome de onoare, premii bănești și telefoane mobile. Conducerea întreprinderii a venit cu un mesaj de felicitare pentru toți participanții concursului: „Geografia premiilor este diversă. Juriul a fost obiectiv, iar nouă nu ne rămâne decât să ne mândrim cu angajații și colegii noștri. Toți cei prezenți aici, să știți că sunteți cei mai buni. Apreciez efortul și profesionalismul învingătorilor în concursul de azi. Noi vă susținem în continuare și vă dorim succese remarcabile. Felicitări!”, a menționat directorul general, Serghei Nastas.
 
Menționăm, că desfășurarea Concursului Măiestriei Profesionale are loc anual, în scopul susținerii performanțelor individuale a lucrătorilor poștali și pentru a dezvolta și promova serviciile întreprinderii.