Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Oficiu poștal de tip nou, disponibil acum și în Călărași

16 Noiembrie 2018
Un nou oficiu poștal din panouri sandwich a fost inaugurat astăzi în raionul Călărași. La ceremonia oficială au participat directorul general al Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei”, vicepreședintele raionului Călărași, directorul Centrului de Poștă Călărași și alți oaspeți.
 
În discursul său, directorul general, Serghei Nastas a declarat că deschiderea acestui tip de oficii poștale vine ca o soluție optimă în reducerea cheltuielilor de reparație și redirecționare a finanțelor către alte oficii poștale, care au nevoie să fie renovate sau deschise. Directorul a menționat: „Deși afară e puțin soare, în sufletul meu e căldură întotdeauna în momentul inaugurării unui oficiu poștal. Să știți că noi, conducerea Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei”, vom veni în continuare cu realizări noi pentru ca cetățenii, să simtă implicarea și sprijinul nostru în oferirea serviciilor poștale de calitate, astfel încât de fiecare dată mersul la poștă să fie un lucru plăcut”. Totodată, directorul a mulțumit colegii din administrație pentru implicare, apoi și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul acordat de autoritățile locale în vederea deschiderii oficiului poștal.
 
Reprezentanții autorităților locale au felicitat membrii echipei: „Țin să felicit întâi de toate locuitorii și vreau să-i mulțumesc conducerii ”Poștei Moldovei”, și, în special domnului director, pentru condiții create și grija pe care o manifestă pentru cetățeni.”, a adăugat vicepreședintele raionului Călărași, Vasile Timofti.
 
Oficiul poștal din Călărași este situat în centrul orașului. Ghișeul prevede condiții la nivel înalt atât pentru cetățeni, cât și pentru angajații întreprinderii. În cadrul oficiului poștal vor activa două persoane. Astfel, cetățenii vor putea avea acces la servicii poștale și financiare. „Împreună ne mândrim că începând de astăzi, putem presta servicii și pentru locuitorii satului Seliște și Tuzara, în număr total de 2200 de locuitori. E simțitor faptul că directorul general depune tot efortul pentru atingerea obiectivelor, iar rețeaua poștală se dezvoltă cu pași rapizi. Mă bucur nespus de mult să asistăm astăzi la inaugurarea acestui oficiu poștal, care era o necesitate pentru populația raionului Călărași”, a menționat directorul Centrului de Poștă Călărași, Natalia Jeverdan.
 
Acesta este al treilea oficiu poștal din panouri sandwich din Republica Moldova. Primul oficiu poștal de acest tip a fost deschis în raionul Fălești, satul Catranâc, după care a urmat deschiderea unui asemenea OP în satul Ghidighici, municipiul Chișinău.
 
Î.S. „Poșta Moldovei” își propune să deschidă mai multe oficii poștale de acest tip în toate raioanele.