Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Poșta Moldovei a deschis un oficiu poștal nou în mun. Chișinău

14 Ianuarie 2019
Întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei” continuă să valorifice reţeaua de oficii poştale, oferindu-le clienţilor posibilitatea de a efectua diverse operaţiuni poștale și financiare. Astăzi, conducerea întreprinderii a asistat la inaugurarea unui nou oficiu poștal în mun. Chișinău, MD-2037, amplasat în sectorul Ciocana.
 
Ca și celelalte reprezentanțe, oficiul poștal MD-2037 a fost renovat și dotat cu tehnică de calcul modernă, în conformitate cu necesitățile populației și cu ultimele tendințe de design. Noul oficiu poștal era o necesitate pentru locatarii sectorului Ciocana, care pentru a efectua încasarea plăților, a-și primi pensiile sau îndemnizațiile sociale se deplasau la oficiile MD-2044 sau MD-2075. Din ziua de astăzi, clienții noștri sunt așteptați în noul oficiu poștal din strada Voluntarilor, 14/2, care prestează servicii poștale, financiare și oferă soluții business.
 
În discursul său, dl Liviu Bobeică, director general adjunct al Î.S. „Poșta Moldovei”,  a menționat: „Toate lucrurile bune sunt realizate datorită echipei, șefilor de direcție, adjuncțiilor și șefilor de secții. Țin să vă mulțumesc pentru efortul și munca depusă. Deasemenea, e de importanță majoră aportul angajaților oficiilor poștale, care muncesc zilnic pentru a menține această întreprindere prosperă. Să vă fie într-un ceas bun!”.
 
Dl Ion Pîrgaru, președinte a Federației Sindicatelor din Comunicații a felicitat angajații: „E important că administrația Poșta Moldovei merge în direcția dezvoltării continue. Stimați angajați, vă felicit pentru faptul că veți lucra aici. De voi depinde viitorul acestei întreprinderi. În comun, vom putea făuri un viitor mai bun, iar datorită rezultatelor, vom putea deschide și renova și mai multe oficii poștale”, a conchis d-nul Ion Pîrgaru.
 
Cei mai mulțumiți sunt beneficiarii direcți, care își vor desfășura activitatea în noul oficiu poștal. „Cu fiecare oficiu nou suntem mai aproape de clienții noștri. Vă mulțumesc pentru că ne sunteți alături, pentru că formăm o echipă și bine ați venit!”, a adăugat spre final șefa oficiului poștal MD-2037, Cristina Pîslaru.
 
Menționăm că printre principalele obiective ale Î.S. „Poşta Moldovei" se numără asigurarea prestării serviciilor poştale de calitate, cu o deservire înaltă și la preţuri accesibile.
 
Astfel, pentru Poșta Moldovei, amenajarea şi deschiderea oficiilor poştale cu respectarea condiţiilor de muncă conform cerinţelor standardelor internaţionale  este un criteriu primordial.