Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Poșta Moldovei își mărește parcul auto

21 Ianuarie 2019
În cadrul proiectului de înnoire a parcului auto, directorul general al Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei” a înmânat astăzi cheile a patru automobile noi marca Dacia Dokker și Mercedes Sprinter.
 
În discursul său, acesta a menționat: ”Pentru instituția noastră, anul 2019 a început cu vești bune. Avem în față multe sarcini noi. Astăzi, asistăm la realizarea planului de achiziții pentru anul 2019. Alte opt unități de transport urmează să ajungă în luna aceasta la noi. Plus la toate, planificăm să dotăm cu o unitate de transport serviciul ”Post Terminale”. În contextul acesta, vreau să aduc mulțumiri dvs., celor care muncesc aici și credeți în noi și în dezvoltarea în perspectivă a întreprinderii. Sunt foarte mândru de performanțele întreprinderii. Mergem cu pași lenți, dar siguri înainte, și atât timp, cât acest lucru ni se primește, eu cred în rezultatul acestor eforturi”.
 
La eveniment a fost prezent și președintele Federației Sindicatelor din Comunicații, Ion Pîrgaru, care a felicitat șoferii: „Am emoții că sunt martor al procesului de dezvoltare a acestei întreprinderi. Știu că domnul director va continua această activitate și în următorii cinci ani Poșta va suferi schimbări radicale. Vă felicit și vă doresc succese!”.
 
Angajații au mulţumit directorului pentru susţinere şi au adăugat că toate aceste automobile sunt menite să asigure condiţii mai bune întâi de toate pentru angajați, ca aceștea să-și poată îndeplini calitativ obligațiunile de serviciu. „Mulțumesc directorului pentru susținerea pe care o acordă secției auto. Mașinile vechi le scoatem din uz și ne bucurăm de mașini noi, confortabile”, a menționat șeful parcului auto.
 
Noile mașini de model Dacia Dokker și Mercedes Sprinter au fost achiziționate prin programul de stimulare a înnoirii parcului auto al Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei” în scopul dezvoltării reţelei logistice şi obţinerii performanţelor de calitate în domeniul deservirii clienților. Acestea vor fi destinate Centrului Prelucrare și Transportare a Poștei și Centrelor de Poștă Soroca și Taraclia.