Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Servicii calitative pentru locuitorii raionului Orhei

4 Februarie 2019
Un nou local pentru oficiul poștal MD-3503, construit din panouri sandwich, a fost inaugurat astăzi în raionul Orhei. La ceremonia oficială au participat directorul general al Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei”, viceprimarul raionului Orhei, directorul Centrului de Poștă Orhei și alți oaspeți.
 
Ca și celelalte oficii poștale, oficiul poștal MD-3503 a fost renovat și dotat cu tehnică de calcul modernă, în conformitate cu necesitățile populației și cu ultimele tendințe de design. La ceremonia de inaugurare, Serghei Nastas, directorul general al Întreprinderii de Stat “Poşta Moldovei”, a declarat că deschiderea acestui tip de oficii poștale vine ca o soluție optimă în reducerea cheltuielilor de reparație și redirecționarea finanțelor către alte oficii poștale, care au nevoie să fie renovate sau deschise pentru deservirea clienților. „Deși afară e puțin soare, în sufletul meu e căldură întotdeauna în momentul inaugurării unui nou oficiu poștal. Conducerea ÎS „Poșta Moldovei” va veni în continuare cu realizări noi ca cetățenii să simtă implicarea și sprijinul nostru în oferirea serviciilor poștale de calitate, astfel încât mersul la poștă să fie un proces plăcut”, a menţionat Nastas.
 
„Schimbările ne fac viața mai ușoară. Amplasarea noului oficiu poștal este una foarte reușită, fapt care face prestarea serviciilor poștale mai accesibilă tuturor categoriilor de persoane", a relevat viceprimarul, Marina Cravcenco.
 
În cadrul oficiului poștal vor activa două persoane, iar cetățenii vor putea avea acces la servicii poștale și bancare. „Împreună, ne mândrim că începând de astăzi, putem presta servicii și pentru locuitorii din Orhei. Era o necesitate pentru clienții din raionul Orhei”, a subliniat șefa oficiului poștal, dna Galina Tudorica.
 
Cu scop de a pune la dispoziția clienților săi servicii poștale accesibile, ÎS ”Poșta Moldovei” continuă să extindă la nivel național proiectul de deschidere și renovare a oficiilor poștale, fapt care ne face să fim mai aproape de toți locuitorii Republicii Moldova.
 
Menționăm, că până la finele anului se preconizează a fi instalate încă cincisprezece oficii poștale de acest tip în toată țara.
 
Tot astăzi a a avut loc ședința operativă de lucru cu angajații Centrulu de Poștă Orhei. În cadrul ședinței, devenită deja tradițională pentru începutul fiecărui an, directorul general al Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei”, dl Serghei Nastas, a abordat următoarele subiecte: rezultatele activităţii filialelor pentru anul 2018, sporirea nivelului de satisfacere al clienților prin oferirea serviciilor calitative, implementarea proiectelor noi care urmează să fie lansate de către Poșta Moldovei în timpul apropiat, etc.