Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Î.S. „Poşta Moldovei” a deschis un nou oficiu poștal în satul Băhrinești, raionul Florești

8 Februarie 2019
Î.S. „Poşta Moldovei” şi-a extins rețeaua teritorială cu încă un oficiu. Inaugurarea acestuia a avut loc astăzi, în satul Băhrinești, raionul Florești.
 
Cu această ocazie, ÎS„Poșta Moldovei” a organizat un eveniment de deschidere, la care au fost prezenți directorul general al întreprinderii, Serghei Nastas, primarul satului Băhrinești, Feodosia Bunescu și directorul Centrului de Poștă Bălți, Vasile Guțu.
 
În discursul său, directorul general al Î.S. „Poşta Moldovei”, Serghei Nastas, a specificat că deschiderea noului oficiu poștal este o dovadă a faptului că întreprinderea se modernizează. Dl Serghei Nastas, a mai ținut să accentueze abilitatea ”Poștei Moldovei” de a se implica în noi proiecte profitabile întru dezvoltarea serviciilor și ridicarea lor la un nivel avansat: „Dezvoltarea infrastructurii Î.S.„Poşta Moldovei” şi transformarea acesteia într-o întreprindere prosperă oferă posibilitatea de a crea condiții bune de lucru pentru angajații oficiilor poștale și de a crește performanța și calitatea serviciilor poștale prestate”.
 
Pe final, dl director general a felicitat colectivul Centrului de Poştă Florești, și în special, pe dna. Maxian Alina pentru munca depusă la realizarea obiectivelor generale ale întreprinderii, dorindu-le sănătate, noi realizări în activitatea profesională şi cât mai mulţi clienţi fideli.