Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Sărbătoare dublă în satul Ciorești, raionul Nisporeni

30 Mai 2019
Începând cu data de 30 mai 2019, locuitorii satului Ciorești, raionul Nisporeni vor putea beneficia de servicii poștale la nivel de deservire superior, deoarece Î.S. „Poșta Moldovei” a mai inaugurat un oficiu poștal modern.
 
La eveniment au participat conducerea Î.S. „Poșta Moldovei”, în frunte cu directorul general al întreprinderii - Serghei Nastas, deputat în parlamentul Republicii Moldova –Vasile Bîtcă, primarului comunei Ciorești, dl Valeriu Guțu, directorul centrului de poștă Nisporeni – Nicolae Drăgan și, nu în ultimul rând, cei pentru care au loc toate schimbările - lucrătorii oficiului poștal MD-6421 și cei mai fideli clienți ai întreprinderii.
 
În cadrul părții festive, dl. Serghei Nastas a menționat că scopul principal al conducerii întreprinderii este renovarea tututor oficiilor poștale și mărirea parcului de automobile al întreprinderii. „Evenimetul de azi are sens dublu – inaugurarea oficiului poștal de tip nou din satul Ciorești și oferirea a patru unități de transport pentru patru centre de poștă și încă o unitate de transport pentru serviciul Post Terminal”, a declarat dl Serghei Nastas.
 
Dl. Vasile Bîtcă, deputat în parlamentul Republicii Moldova, a declarat că urmărește evenimentele și admiră modul în care Î.S. „Poșta Moldovei” se dezvoltă cu pași rapizi aducând un aport benefic țării în care trăim.
 
Primarul comunei Ciorești, dl. Valeriu Guțu a mulțumit administrației Î.S. „Poșta Moldovei”. În cadrul discursului său, acesta a menționat starea vechiului oficiu poștal și a spus că noul oficiu poștal este unul mult mai modern, mult mai încăpător și dotat cu toate condițiile necesare pentru ca angajații să își desfășoare activitatea zilnică productiv.
 
La rândul său, directorul Centrului de poștă Nisporeni, dl Nicolae Drăgan, a menționat rapiditatea cu care s-au desfășurat lucrările de instalarea a noului birou poștal. „Vreau să mulțumesc administrației Î.S. „Poșta Moldovei” pentru receptivitate șă rapiditatea cu care s-au efectuat lucrările” a conchis dl. Drăgan.
 
Gazda evenimentului, dna Eugenia Triboi, a adus numeroase cuvinte de laudă și mulțumire, spunând că noul oficiu o să le ușureze extrem de mult munca și o să mărească gradul de satisfacție a clienților în urma deservirii acestora la biroul poștal renovat.
 
La finele sărbătorii, dl director general al Î.S. „Poșta Moldovei”, Serghei Nastas, a oferit cheile a patru automobile noi pentru patru centre de poștă: CP Cahul, CP Hâncești,CP Orhei și CP Călărași. „Mulțumesc mult pentru mașina pe care am primit-o azi, este o mașină nouă, confortabilă și o să ne ofere posibilitatea să efectuăm distribuirea poștală mai rapid și mai productiv” a declarat unul dintre directorii centrelor de poștă beneficiare.