Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Î.S. ”Poșta Moldovei” a inaugurat două oficii poștale noi în satele Pohrebeni și Peresecina din raionul Orhei

31 Mai 2019
Astăzi, 31 mai 2019, Î.S. „Poșta Moldovei” a inaugurat un oficiu poștal de tip nou în satul Pohrebeni, raionul Orhei, iar la Peresecina, pe lângă oficiul poștal deja existent, a mai deschis și o agenție poștală.
 
În cadrul evenimentelor, dl Serghei Nastas, director general al Î.S. "Poșta Moldovei", a ținut să menționeze că renovarea oficiilor poștale este un proiect de succes al întreprinderii. „Astăzi am deschis larg ușile a tocmai două oficii poștale, oficii poștale noi, moderne și cel mai important, oficii poștale care nu mai necesită investiții pentru reparații!”, a declarat dl. Nastas.
 
Ion Frunze, președintele raionului Orhei a declarat că dl. Serghei Nastas, de la începutul activității sale, până în prezent muncește mult pentru a aduce plusvaloare în calitatea serviciilor prestate. Dovadă a acestui fapt servesc oficiile poștale renovate din ultimul an în raionul Orhei.
 
Primarii localităților, la rândul lor, și-au adresat mulțumirea și respectul față de conducerea Î.S. "Poșta Moldovei" pentru renovările produse și au îndemnat locuitorii satelor să intre cât mai des pe la oficiul poștal.
 
Directorul centrului de poștă Orhei, Serafim Rogati, în discursul său a adresat cuvinte de felicitare colegilor din cadrul Î.S. „Poșta Moldovei" și nu în ultimul rând sătenilor din localitățile Pohrebeni și Peresecina. „Felicit colegii mei din Orhei pentru două oficii noi inaugurate astăzi, iar voi, stimazți săteni, să veniți la noi, pentru că noi vă deservim cu plăcere!” a spus Serafim Rogati.
 
Șefele oficiilor poștale din satele Pohrebeni și Peresecina s-au declarat a fi extrem de fericite și mulțumite de crearea evenimentului și speră că începând cu ziua de azi, clienții instituțiilor vor primi o satisfacție mai mare în urma beneficierii de servicii poștale.
 
Menționăm, că noile birouri poștale vor presta următoarele servicii: transferuri de bani și recepţionarea plăţilor de la populaţie, plata pensiilor, subvenţiilor şi indemnizaţiilor. De asemenea, unitatea va desfăşura activităţi de recepţionare, prelucrare şi înmânare a trimiterilor poştale interne şi internaţionale.