Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Î. S. ”Poşta Moldovei” își extinde rețeaua oficiilor poștale renovate, continuând procesul de modernizare

4 Noiembrie 2019
Ne bucurăm să anunțăm clienții noștri că astăzi, 4 noiembrie 2019, are loc inaugurarea unui nou oficiu poștal - MD-6104 Ceadâr-Lunga.
 
Noua subdiviziune corespunde nivelului european de deservire, fiind renovată şi dotată cu mobilier şi tehnică de ultimă generaţie. Credem cu tărie că această locație va răspunde nevoilor clienților ÎS ”Poșta Moldovei” într-un mod cât mai eficient.
 
Printre persoanele prezente la evenimentul de deschidere au fost Ludmila Goroșco, directorul sucursalei, Elena Jelezoglo, șefă a oficiului poștal MD-6104 Ceadâr-Lunga, dar și dna Elena Duleva, care a activat în domeniul poştal timp de 51 ani, exercitându-și cu dăruire atribuţiile. La respectabila vârstă de 74 de ani, dna Elena Duleva a reuşit să activeze în funcţia de poştaş, operator, instructor şi şefă a oficiului poştal. Numele dumneaei a fost inclus în Cartea de Onoare a Ministerului Comunicațiilor URSS, fiind, totodată, prima persoană inclusă în Cartea de Onoare a Moldovei. Din anul 2000 este prima dintre specialiștii comunicațiilor din sudul țării, care poartă titlul onorific de Maestru în Comunicații.
 
Menționăm, că oficiul poștal MD-6104 deservește peste 7100 de persoane, clienți care se vor bucura de amabilitatea deservirii colegilor noștri: Vera Chioroglo, Elena Chioroglo şi Ivanna Balova.