Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Deschiderea noilor locații în spațiile rurale este un pas important în misiunea Î.S.”Poșta Moldovei”

7 Noiembrie 2019
Ne-am asumat rolul de a furniza cele mai calitative servicii poștale, indiferent de zona în care ne aflăm.
 
Design modern, spaţii de deservire mai confortabile, tehnologii de ultimă generaţie - toate acestea vor găsi, începând de azi - 6 noiembrie 2019, locuitorii satelor Alexăndreni şi Coşcodeni din raionul Sângerei. Cu birouri poştale noi, satele din nordul Moldovei devin mai atractive, consolidând relațiile dintre oameni.
 
Colectivul oficiului poştal MD-6211 din Alexăndreni, în componența poștașilor Lidia Cebotari și Ghenadie Belșug, și în frunte cu Liubovi Ţăruş, șefa oficiului, zi de zi, deservesc cei 4500 locuitori din sat.
 
Tamara Malcoci, șefa oficiului poştal MD-6219 Coşcodeni, alături de personalul poștal - Alisa Lupașcu, Svetlana Hasnaș și Anna Cazacu - au trăit momente de bucurie și mulțumire, menționând că prin munca zilnică a colectivului, vor presta servicii ireproșabile.
 
Dedicată meseriei și prezentă la inaugurare, ex-poștașul Maria Smochină din OP MD-6211 Alexăndreni, ne-a mărturisit cu mult drag că, pentru a fi alături de oameni, timp de 23 de ani a făcut naveta satul vecin - Heciul Vechi.
 
Mult succes, urăm colegilor noștri.

Prin determinare și acțiuni concrete, dezvoltăm rețeaua poștală.