Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Susține un poștaș!

18 Iunie 2020
Î.S. ”Poșta Moldovei” în parteneriat cu P.P. „Ziarul de Gardă” SRL organizează concursul poștașilor. Această acțiune vine în susținerea poștașilor care realizează distribuirea plăților sociale, scrisorilor, cărților poștale și alte corespondente către organizații și la căsuțele poștale sau la domiciliu beneficiarilor. Indiferent de condițiile meteorologice, situații excepționale sau alte circumstanțe întâlnite, poștașii își exercită munca cu multă dedicație și devotament.
 
Astfel, pentru a susține un poștaș dintre cei cca 1996 de poștași, angajați ai Î.S. ”Poșta Moldovei”, este necesar să vă abonați până pe 30 Iunie la Ziarul de Gardă, pentru perioada Iulie-Decembrie 2020. Pentru aceasta, vă puteți adresa operatorilor din oficiile poștale de pe întreg teritoriul țării. Prețul pentru un abonament este în dependență de perioada de abonare și de statutul persoanei, dacă solicitați să primiți ziarul la domiciliu, în calitate de persoană fizică, timp de 6 luni, atunci veți achita 126 de lei. Lista prețurilor o găsiți pe site-ul www.posta.md
 
Poștașii vor beneficia de premii bănești în dependență de perfectarea abonamentelor, dacă îi vom susține activ, în perfectarea cca 100 de abonamente pentru „Ziarul de Gardă”, un poștaș va fi remunerat cu aproximativ 1000 de lei, pe lângă salariu oficial. Suportul financiar este oferit de către P.P. „Ziarul de Gardă” SRL.
 
Susținerea și remunerarea poștașilor sub formă de premiu bănesc va fi posibilă, doar cu implicarea fiecărui cetățean. Nu ezita să fii informat, dar totodată să te implici activ în susținerea Poștașilor.
 
Echipa Î.S. Poșta Moldovei transmite sincere mulțumiri administrației Ziarului de Gardă care a lansat “Concursul Poștașilor” ce vine în susținerea acestora, dar și în mediatizarea acțiunilor, faptelor și realizărilor întreprinse de Poșta Moldovei.
 
Totodată, mulțumim cititorilor și vă îndemnăm să contribuiți activ în susținerea poștașilor.
 
Împreună reușim să fim mai buni!